Bij Betaal-nu.nl zijn we gespecialiseerd in het creëren van geoptimaliseerde betaalpagina’s. Deze pagina’s, ontworpen om naadloze betalingen mogelijk te maken, kunnen op maat worden gemaakt om je huisstijl weer te geven. Een bijkomend voordeel van onze betaalpagina is de integratie van formulieren met iDeal, waarmee je waardevolle informatie van de gebruiker kunt verzamelen voordat de betaling plaatsvindt.


Inschrijf- of aanmeldformulieren met iDeal

Een cruciaal onderdeel van onze service is de mogelijkheid om gepersonaliseerde inschrijfformulieren te creëren voor jouw organisatie, evenement of bedrijf. Met Betaal-nu.nl kun je gemakkelijk een inschrijfformulier ontwerpen met aanpasbare velden, zoals naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Dit kan ook gecombineerd worden met een onmiddellijke iDeal-betaling, waardoor je een eenvoudige en efficiënte manier hebt om aanmeldingen en betalingen voor bijvoorbeeld clubcontributies te beheren. De betaling verloopt veilig via Mollie.


Huisstijl

Met Betaal-nu.nl kun je je eigen merkidentiteit op je betaalpagina of inschrijfformulier laten schitteren. Voeg je logo toe en pas de achtergrondkleur aan, zodat je betaalpagina een perfecte weerspiegeling is van je merk.


Maak de keuze voor Betaal-nu.nl

Ben je klaar om je eigen inschrijfformulier of betaalpagina te maken? Meld je aan bij Betaal-nu.nl. Wij bieden je de eerste maand gratis aan als welkomstcadeau!