Met de opkomst van ‘zakelijke betaalverzoeken’ kiezen steeds meer bedrijven voor deze methode om betalingen sneller te ontvangen van hun debiteuren. Betaal-nu.nl biedt je de perfecte oplossing zonder dat je je collega’s volledige toegang tot de bankzaken hoeft te geven. Geef je team toegang tot een hulpmiddel dat hen in staat stelt om facturen met geïntegreerde ‘betaallinks’ te sturen of een zakelijk betaalverzoek op te stellen.

Zakelijke Betaalverzoeken

Bij Betaal-nu.nl hebben we de bekende ‘Tikkie’ naar een zakelijk niveau getild. Met onze oplossing kunnen bedrijven eenvoudig zakelijke betaalverzoeken sturen. Dit is een opkomende trend onder bedrijven, aangezien het opnemen van een iDeal betaallink bij facturen vaak resulteert in snellere betalingen. Ons platform is volledig geïntegreerd met Mollie, waardoor al je iDeal betalingen, van je webshop tot je betaalverzoeken, eenvoudig te overzien zijn.

 

Betaallinks Met Facturen

Betaal-nu.nl biedt ook de mogelijkheid om ‘betaallinks’ samen met facturen te sturen. Het proces is eenvoudig: upload je factuur als PDF, voeg het factuurnummer en het bedrag toe, en stuur de e-mail naar de klant. Je ontvangt automatisch een e-mail zodra de factuur is betaald.

Klaar om de overstap te maken naar zakelijke betaalverzoeken en betaallinks? Registreer je nu bij Betaal-nu.nl en geniet van een gratis maand!